Poukazy k Vánocům na kurz o pokojovkách

Obsah článku

Poukazy k Vánocům na kurz o pokojových rostlinách

Vánoce se blíží a s nimi i otázka, jaký dárek vybrat pro svou rodinu a přátele. Pokud hledáte originální a praktický dárek k Vánocům, mám pro vás skvělý tip – poukaz na kurz či workshop „Jak přežít s pokojovkami“. Bude to naprosto ideální dárek pro všechny milovníky rostlin, pokojovek a pěstování.

Proč vybrat můj kurz či workshop pokojových rostlinách?

Pokojové rostliny jsou stále populárnější a s nimi i zájem o jejich pěstování. „Jak přežít s pokojovkami“ nabízí účastníkům nejen teoretické znalosti, ale i praktické dovednosti potřebné k úspěšnému pěstování rostlin. Naučíte se, jak správně pečovat o různé druhy pokojovek, jak je zalévat, hnojit, množit a chránit před škůdci, jaké rostliny si domů pořídit a kde a jak jim zajistit ideální podmínky pro růst.které jsem získala během své mnohaleté praxe.

Odpovědi na otázky jaký je ideální substrát pro monsteru, proč mi žloutnou listy na pokojovkkách či jaké rostliny pořídit k domácím mazlíčkům!

Darováním kurzu či workshopu darujete znalosti i radost z krásných pokojovek a také příležitost k setkání s lidmi se stejným zájmem.

Zelená džungle

Účastníci kurzu se naučí, jak si vytvořit vlastní zelený ráj přímo v domácnosti. Pokojové rostliny nejenže oživí váš interiér, ale také zlepší kvalitu vzduchu a přispějí k lepší náladě. V dnešní uspěchané době je péče o rostliny skvělým způsobem, jak si odpočinout a zrelaxovat.

Jak poukaz objednat?

Nezůstávejte při výběru dárků na poslední chvíli a zvolte něco, co potěší a obohatí životy vašich blízkých. Poukaz na kurz o pokojových rostlinách  je skvělou volbou pro všechny, kteří se chtějí naučit pěstovat a pečovat o pokojovky.

Picture of Lucie Pluhařová
Lucie Pluhařová
Facebook
Twitter
LinkedIn
namíchaný substrát

Nejlepší substrát pro philodendron?

Přestože Philodendronu nevadí vysoká vlhkost vzduchu, kterou jako tropické rostliny naopak ocení, nemají rádi nepropustný a přemokřený substrát. Ten totiž může vést k rychlému hnití kořenů, žloutnutí listů a celkové smrti rostliny.

Přečíst článek »

Darujte znalosti, které vytrvají celý život

Obdarujte své nejbližší workshopem pokojovek a darujte znalosti, které neuvadnou. Naučím vás péči o rostliny tak, aby kvetly dlouhodobě, ať už je venku zima nebo léto. Bude to nejen o teorii, ale také se zamažeme od hlíny a já vás provedu vším, co k správné peči o pokojovky patří.

Sleduj mě na herohero

✅ Pravidelná exkluzivní videa s tipy s radami

✅ Zeptej se napřímo, co trápí tvoje pokojovky

✅ Měsíčně hodinová on-line live session, kde určujete otázky Vy