Pokojovky na svatbě? Pojďte do toho!

Plánujete svatbu a přemýšlíte jak vyřešit květinové aranžmá a floristickou výzdobu?

Obsah článku

Klasická výzdoba na svatbě v podobě řezaných květinových vazeb napadne úplně každého. Co takhle jít ale trochu proti proudu a navíc více udržitelně a originálně?

Zelená svatba

Nádhernou přírodní atmosféru pravé džungle, která na fotografiích vypadá parádně totiž mohou vytvořit i pokojové rostliny v květináčích! Vaši hosté i vy pak budete mít pocit, že rostliny kolem vás jsou daleko přirozenější prvkem.

Ne každý má možnost sehnat několik desítek pokojových rostliny a vyzdobit s nimi svatební místo a proto jsem tady já a moje půjčovna.

Jak to probíhá?

Na vaši svatbu vymyslíme pokojové rostliny, které vám přivezu ať už v jutových či terakotových květináčích a po svatbě si je zase odvezu. Rostliny můžete během dne přemisťovat a vytvořit s nimi atmosféru ať už ma místě obřadu, ve fotokoutku či na stolech pro slavnostním obědě.

Na stoly se můžou hodit roztomilé sukulenty, zatímco místo obřadu může zbořit několik velkých a úžasných kapradin. Ve fotkokoutku se hosté budou cítit skvěle mezi monsterami a strelíciemi!

Udržitelná svatba

Volba pokojových rostlin znamená mnohem ekologičtější cestu vašeho svatebního dne, kdy nebudou vyhozeno několik desítek řezaných květin a navíc, věřte že si ji hosté budou o to více pamatovat!

Napište mi e-mail a vymyslíme pro vás rostliny, které všem vyrazí dech!

Picture of Lucie Pluhařová
Lucie Pluhařová
Facebook
Twitter
LinkedIn

Darujte znalosti, které vytrvají celý život

Obdarujte své nejbližší workshopem pokojovek a darujte znalosti, které neuvadnou. Naučím vás péči o rostliny tak, aby kvetly dlouhodobě, ať už je venku zima nebo léto. Bude to nejen o teorii, ale také se zamažeme od hlíny a já vás provedu vším, co k správné peči o pokojovky patří.

Sleduj mě na herohero

✅ Pravidelná exkluzivní videa s tipy s radami

✅ Zeptej se napřímo, co trápí tvoje pokojovky

✅ Měsíčně hodinová on-line live session, kde určujete otázky Vy