Poetizer

Poetizer je sociální sítí pro milovníky poezie, která poskytuje platformu pro miliony básní a působí jako nový model digitálního nakladatelství.

Obsah článku

Projekt je výsledkem spolupráce s majitelkou Workplace Design Institute Johany Sedláčkové Vamberské a architektem Tomášem Císařem.

Jak probíhala realizace

V rámci kompletní rekonstrukce byla uprostřed kanceláří Johanou navržena konstrukce skleníku, pro kterou jsem následně navrhla vhodné rostliny a skleník jsme osázely přibližně dvěma stovkami rostlin. O rostliny v kancelářích se již dva roky starám v rámci kompletního servisu.

Výzvou pro výběr vhodných rostlin byly světlané podmínky, protože denní světlo v místnosti je pouze z jedné strany – a z této strany i část dne svítí přímé slunce. Na druhé straně skleníku je naopak spíše polostín a s tímto bylo potřeba počítat.

V kancelářích je také spíše suchý vzduch, v letních měsících umocněný klimatizací a proto je ve skleníku umístěný zvlhčovač vzduchu o kapacitě 100 m2.

Při přesazování desítek rostlin se hodí každá packa

Kanceláře roku 2022

Kanceláře Poetizer jsou hrdým vítězem soutěže Kanceláře roku 2022 v kategorii Malé kanceláře roku.
Cílem soutěže Kanceláře roku je ohodnotit firmy, které investují do svých lidí skrze své prostory.

Co o mě řekli?

Ve Workplace Design Institute jsme měli tu čest spolupracovat s Lucií na několika rozsáhlých projektech. Lucie má hlubokou znalost pokojových rostlin a velmi dobře rozumí možnostem jejich estetického a environmentálním začlenění do prostoru, díky čemuž se její promyšlená aranžmá hladce prolínají do našich biofilních projektů a vytvářejí prostory, které vdechují život a vitalitu do kanceláří po celé republice. Lucčina expertíza a pracovitost se kterou se vrhá do práce dělají z každého projektu příjemný zážitek a přináší skvělé výsledky. Každé setkání s ní je obohaceno zábavou, učením a evidentní láskou k jejím listnatým svěřencům, což z ní činí neocenitelný přínos pro každý projekt, kde flóra hraje klíčovou roli v designu a zlepšování pracovního prostředí.

Johana Sedláčková Vambesrká
Managing Partner – Consulting & Design
Workplace Design Institute
Picture of Lucie Pluhařová
Lucie Pluhařová
Facebook
Twitter
LinkedIn

Darujte znalosti, které vytrvají celý život

Obdarujte své nejbližší workshopem pokojovek a darujte znalosti, které neuvadnou. Naučím vás péči o rostliny tak, aby kvetly dlouhodobě, ať už je venku zima nebo léto. Bude to nejen o teorii, ale také se zamažeme od hlíny a já vás provedu vším, co k správné peči o pokojovky patří.

Sleduj mě na herohero

✅ Pravidelná exkluzivní videa s tipy s radami

✅ Zeptej se napřímo, co trápí tvoje pokojovky

✅ Měsíčně hodinová on-line live session, kde určujete otázky Vy